Om Norgine

VORES FORRETNINGSSTRATEGI

“Det er vores vision at være den specialiserede farmaceutiske virksomhed i Europa, som du vil henvende dig til.”

Norgines vision er, at vores potentielle partnere ser os som den specialiserede farmaceutiske virksomhed i Europa, som man vil henvende sig til – at bruge vores viden i Europa til at udvikle og kommercialisere produkter, som virkelig er værdifulde for kunder, plejepersonale og patienter.

Norgine kan med fleksible strukturer tilbyde forskellige typer samarbejde til virksomheder, der har brug for en partner i Europa. Bevis for Norgines kompetence indenfor samarbejde kan findes både i antallet af eksisterende partnerskaber i sektoren og i det store antal aftaler, som Norgine har indgået.

Norgines langsigtede strategiske prioriteringer er at opnå en holdbar tocifret tilvækst, at opretholde en portefølje af produkter i en sen udviklingsfase (fase III og derover) og at være en dynamisk arbejdsplads.

For at kunne opfylde virksomhedens vision og strategiske prioriteringer fokuserer ledelsen på at sikre, at gruppens infrastruktur er så fleksibel og smidig, at den kan indgå i produktpartnerskaber og hurtigt markedsføre produkterne.

 

NØGLEFAKTA

Fakta om Norgine

Vi er en europæisk specialiseret farmaceutisk virksomhed, der blev grundlagt i 1906. Vi leverer ekspertise og viden i Europa inden for udvikling, fremstilling og markedsføring af produkter, der reelt betyder noget for sundhedsfagligt personale, kunder og patienter.

Norgines tilgang og infrastruktur er integreret og fokuseret på at sikre, at Norgine kan indgå i partnerskaber med henblik på vækst.

Lokationer

Norgine har hovedsæde i Nederlandene med globale operationer baseret i Amsterdam og i Harefield i Storbritannien. Norgine ejer et R&D-anlæg i Hengoed, Wales, og to produktionsanlæg, et i Hengoed, Wales, og et i Dreux, Frankrig.

Samlet set har Norgine anlæg og kontorer i Storbritannien (Harefield og Hengoed), Frankrig (Rueil og Dreux), Tyskland (Marburg), Belgien (Heverlee), Nederlandene (Amsterdam), Norden (København), Schweiz (Muttenz), Østrig (Wien), Italien (Milano), Portugal (Lissabon) og Spanien (Madrid). Udenfor Europa har Norgine kontorer i Australien og på New Zealand (Sydney), i Mellemøsten og Nordafrika (Kairo).

Vores medarbejdere

Norgine har over 1000 medarbejdere. Vi har udvist ekspertise indenfor produktion, klinisk udvikling, medicin, lægemiddelovervågning, regler og forordninger, markedsadgang, salg og markedsføring i hele Europa.

Milepæle indenfor partnerskab

Partnerskab er kernen i vores virksomhed. Vores tilgang til partnerskab er fleksibel, hvilket hjælper os med at tilgodese de behov og udfordringer, som lægemiddelsektoren står over for. Vi søger efter og arbejder med partnere, som deler vores vision om en bedre sundhedspleje, og som har kompetencer, der komplementerer vores.

Vores pipeline

Vi arbejder indenfor tre vigtige behandlingsområder – gastroenterologi, hepatologi samt kritisk og understøttende behandling. Se vores seneste pipeline på vores udviklingspipeline-side

I håndkøb på apoteket, når du har brug for det.

Stress og sløsethed med maden?
Alle får hård mave en gang i mellem.

movicol

Drikkeklar eller i dosisbrev – det er nemt at bruge – MOVICOL®.

Norgine
Norgine