Privacy policy

Norgine respekterer din integritet (”du”, ”din”), når du bruger vores hjemmeside www.norgine.com. Denne privatlivspolitik (sammen med vores brugerbetingelser) forklarer, hvordan Norgine og koncernen (”Norgine”, ”vi”, ”os” og ”vores”) indsamler, bruger, deler og behandler de personlige data, som vi indsamler fra dig, eller du udleverer til os. Læs venligst denne politik. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Denne privatlivspolitik giver oplysninger om:
Hvilke oplysninger vi indsamler
Hvordan dine personlige data bruges
Deling, lagring og beskyttelse af dine personlige data
Dine rettigheder
Hjemmesider, som vi ikke ejer eller har kontrol over
Cookies
Hvordan du kan kontakte os

Hvilke oplysninger vi indsamler

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi information som f.eks.:

  • dit navn og andre kontaktoplysninger, som du angiver
  • e-mail-meddelelser og anden korrespondance, som du sender til os
  • information, som du angiver, når du registrerer dig på vores hjemmeside, abonnerer på vores serviceydelser eller overfører materiale eller opslag
  • information, som du angiver ved indberetning af fejl på hjemmesiden
  • svar på undersøgelser, som vi bruger i forskningsøjemed, og som du vælger at deltage i (selvom du ikke er tvunget til at svare på sådanne forespørgsler)
  • teknisk information, som vi får via dine besøg på vores hjemmeside (inklusive aktivitetsdata, geografisk placering, webbrowser-type og -version, operativsystem, henvisningskilde, besøgets varighed, sidevisninger, klikkede links og navigeringsveje)
  • sporing for sociale medier, som tillader platforme såsom Facebook og Twitter at interagere med denne hjemmeside og give feedback på det, du gør
  • enhedsinformation, inklusive hardwaremodel, operativsystem, version og mobilnetværksinformation.

Vi indsamler også persondata, hvis du indberetter en mulig bivirkning eller negativ virkning i forbindelse med brugen af nogle af vores produkter – oplysninger, som kan inkludere køn, fødselsdato og helbredstilstand.

Den information og de serviceydelser, som er til rådighed på vores hjemmeside, er beregnet til personer over 18 år. Alle personer, som beder om oplysninger om et lægemiddel, der er beregnet til anvendelse til børn, skal være over 18 år. Vi indsamler, bruger eller deler ikke bevidst oplysninger om mindreårige personer.

Hvordan dine personlige data bruges

I henhold til databeskyttelsesloven må vi indsamle og anvende dine persondata i følgende situationer:

  • Af legitime forretningsårsager: Vi anvender dine persondata til at skabe en mere relevant og personlig kommunikation med dig og for at give dig en mere effektiv og brugbar oplevelse af vores serviceydelser.
  • Til at udarbejde en aftale, hvor du er en af parterne: Vi kan have brug for at behandle dine persondata for at gøre et produkt eller en serviceydelse, som du efterspørger, tilgængeligt.
  • For at opfylde lovkrav eller andre informationskrav: Vi følger love, forordninger og retningslinjer samt andre krav til information i overensstemmelse med denne politik. Det er noget, som er meget vigtigt for den måde, som vi driver vores forretning på.
  • Du har givet dit samtykke: Vi kan få brug for dit samtykke for at kunne bruge dine persondata til de formål, som er beskrevet herunder.

Vi anvender information om dig af følgende årsager:

  • For at forsyne dig med information, produkter eller tjenester (inklusive pressemeddelelser, jobtilbud, økonomiske resultater og markedsføringsinformation) i de tilfælde, hvor du har givet samtykke til at blive kontaktet med disse formål, og hvor loven tillader, at vi gør det.
  • för att svara på rapporter gällande möjliga bieffekter som associeras till någon av våra produkter och för att kontrollera att våra produkter är säkra.
  • For at svare på rapporter vedrørende mulige bivirkninger, som er forbundet med nogle af vores produkter, og for at kontrollere, at vores produkter er sikre.
  • For at følge gældende love, forordninger, retningslinjer og krav eller forespørgsler fra tilsynsmyndigheder, staten, domstole og retsvæsenet.
  • For at udføre kontrol, analyse og forskning, som kan bidrage til at forbedre vores digitale platforme samt indhold og tjenester.
  • For at sikre, at indhold fra vores hjemmeside præsenteres på en måde, der er så brugbar og effektiv som muligt for dig og din enhed, hvilket også inkluderer overvågning og analyse af anvendelse og aktiviteter i sammenhæng med vores digitale platforme med henblik på at forbedre platformenes udformning og indhold.
  • For at du skal kunne bruge hjemmesidens interaktive funktioner, når du vælger at gøre dette,
  • samt for at vi skal kunne informere dig om ændringer på vores hjemmeside eller af materialet på siden.

Deling, lagring og beskyttelse af dine personlige data

Vi beholder dine persondata, så længe som loven tillader det, og hvor vi er tvunget til det på grund af retslige tiltag eller udredninger. I modsat fald beholder vi dine persondata, så længe det er nødvendigt for at kunne forsyne dig med de tjenester, som du efterspørger, eller så længe det er nødvendigt for, at vi skal kunne svare på dine spørgsmål eller anmodninger.

Vi vil muligvis dele persondata med:

  • medlemmer og firmaer, som indgår i Norgine Group
  • vores repræsentanter, entreprenører eller leverandører, herunder dem, som leverer tekniske serviceydelser til os, som f.eks. dataanalyser, servertjenester og teknisk support
  • vores erfarne rådgivere, revisorer og samarbejdspartnere såvel som tilsynsmyndigheder og andre statslige og/eller juridiske myndigheder

De persondata, som vi indsamler om dig, kan behandles af Norgine, vores datterselskaber eller en betroet tredjepart. I visse tilfælde vil vi overføre persondata til lande udenfor EU. Databeskyttelseslovene i de lande, hvortil dine persondata overføres, kan være anderledes og være mindre strenge end lovene i EU. Uanset hvad, vil vi træffe de nødvendige foranstaltninger for at sikre, at dine persondata forbliver beskyttede og sikre, når de overføres til et land udenfor EU, i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove. Ved at gøre dine persondata tilgængelige for os giver du os tilladelse til denne overførsel, lagring eller behandling.

Når vi har taget imod dine persondata, vil vi træffe alle rimelige forholdsregler for at sikre, at dataene behandles i overensstemmelse med kravene i gældende lovgivning og denne privatlivspolitik.

Vi anvender en række forskellige sikkerhedsforanstaltninger og tekniske løsninger til at beskytte dine persondata mod uautoriseret adgang, anvendelse, deling, redigering eller ødelæggelse i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove.

For at beskytte dine persondata har vi implementeret tekniske og organisatoriske foranstaltninger. På vores hjemmeside bruger vi forskellige krypteringsteknikker. Du kan se, at du surfer på en sikker hjemmeside, når der er et hængelåssymbol i webbrowserens adresselinje, og når adressen begynder med https://.

Desværre er overførsel af information via internettet eller et mobiltelefonnetværk ikke altid sikker. Selvom vi gør vores bedste for at beskytte dine persondata, kan vi ikke garantere for sikkerheden af de data, som overføres til vores hjemmeside. Alle overførsler sker på dit eget ansvar.

Dine rettigheder

Databeskyttelseslovene giver dig flere rettigheder i forbindelse med dine persondata. Du har ret til at:

  • bede os om at se, hvilke persondata vi har om dig bede
  • os om at rette og/eller slette dine persondata
  • bede os om at supplere mangelfuld information
  • bede om, at behandlingen af dine persondata begrænses
  • bede om at få dine persondata i et struktureret, gængs og maskinlæsbart format eller bede om, at dataene sendes til en tredjepart
  • trække din tilladelse til, at dine persondata behandles, tilbage
  • kontakte den lokale tilsynsmyndighed for at klage, hvis du mener, at behandlingen af dine persondata strider mod persondataforordningen.

Vi vil tage hensyn til din begæring i overensstemmelse med vores lovfæstede forpligtelser. Du kan når som helst udøve dine rettigheder ved at kontakte os.

Hjemmesider, som vi ikke ejer eller har kontrol over

Nu og da kan vi give links til hjemmesider eller mobilapplikationer, som ikke ejes eller kontrolleres af os. Denne privatlivspolitik gælder ikke for sådanne hjemmesider. Hvis du vælger at forbyde cookies, kan det medføre, at visse opslag på vores hjemmeside ikke fungerer som tiltænkt, hvilket derfor kan påvirke din oplevelse. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle tab eller skader, som kan opstå som følge af din anvendelse af sådanne hjemmesider eller mobilapplikationer.

Cookies

Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Cookies er små datafiler, som lagres og indlæses i din enhed. Cookies kan indeholde information, som gør, at den enhed, som anvendes, kan identificeres. I andre tilfælde kan cookies dog udelukkende indeholde information om visse indstillinger og ikke persondata. Du kan vælge at acceptere eller afvise cookies.

Hvis du vælger at forbyde cookies, kan det medføre, at visse opslag på vores hjemmeside ikke fungerer som tiltænkt, hvilket derfor kan påvirke din oplevelse. Se mere information om, hvilke cookies vi bruger, og hvad vi bruger dem til, i vores cookiepolitik.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om denne privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os via contact@norgine.com.
Norgine B.V., Antonio Vivaldistraat 150, 1083 HP Amsterdam, Nederlandene er persondataansvarlig for alle persondata, som vi indsamler fra dig, eller som du forsyner os med.
For andre Norgine-hjemmesider, som linkes til denne hjemmeside, identificeres den persondataansvarlige i den respektive privatlivspolitik.

Du kan kontakte vores databeskyttelsesrepræsentant via:

FIRST PRIVACY GmbH
Konsul-Smidt-Straße 88
28217 Bremen
Tlf.: 0421 696632-0
Fax: 0421 696632-11
E-mail: office@first-privacy.com
Web: https://www.firstprivacy.com/en.html

Gå på toilettet, som du plejer, i løbet af 1–2 døgn.

I håndkøb på apoteket, når du har brug for det.

Därför bli man förstoppad

Stress og sløsethed med maden?
Alle får hård mave en gang i mellem.

Så använder du MOVICOL®

Drikkeklar eller i dosisbrev – det er nemt at bruge – MOVICOL®.

Norgine
Norgine